Frisörer

Vilka är vi?

Salong Harmoni Lycksele består av tre kreativa frisörer med flera år i branchen. En sak har vi alla gemensamt: Vi älskar ditt hår! Vi sätter alltid Dig som kund i fokus, och är alltid lyhörda för dina behov och önskemål. Vi är inte nöjda förrän du är det! Vår förhoppning är att du som kund alltid ska kunna luta dig tillbaka och njuta av en lugn och harmonisk stund när du besöker salongen.

Kunskap är A och O och det sägs att man aldrig slutar lära sig. Därför deltar vi gärna i olika kurser, och på så sätt kan vi alltid erbjuda dig de senaste klipp- och färgteknikerna. Vi har också kunskaper inom bland annat löshår och trådning av bryn.

Välkommen att läsa mer oss! ↓

Sandra - Frisör Bild

Sandra – Frisör och ägare

Om Sandra: Sandra tog gesällbrevet 2008 och har sedan dess arbetat som frisör i åtta år. Hon började sin resa i Lycksele, men efter det flyttade hon till Umeå där hon hyrde stol på Wish hairdressing under 1,5 år. På Wish lärde hon sig massor, men bestämde sig tillslut för att flytta tillbaka till Lycksele där hon hyrde stol på Shape hårstudio. I december 2011 tog hon det stora steget hon alltid drömt om och startade sin egen salong, där hon fortfarande arbetar.

– ”Jag älskar frisöryrket eftersom jag får jobba med människor och göra alla till sitt vackraste jag. Variationen är bäst, men jag brinner verkligen för färg!”

Boka tid hos Sandra >>

Lisa Frisör Bild

Lisa – Frisör

Om Lisa: Lisa tog studenten på frisörprogrammet i Lycksele 2008, och sedan dess har hon både avklarat gesällbrev, arbetat som frisör med eget företag för hyrstol i Umeå och som säsongsfrisör i Hemavan. Sedan 2012 arbetar hon på Salong Harmoni Lycksele där hon hyr stol. Hon har också kunskap inom bland annat trådning av bryn. Lisa tycker att det bästa med hennes jobb är att ingen dag är den andra lik, och att frisöryrket erbjuder så stor variation.

– ”Det är otroligt kul och spännande att få se förändringen efter en behandling, samtidigt som jag också får träffa så många fantastiska människor varje dag!”

Boka tid hos Lisa >>

Jessica Frisör Bild

Jessica – Frisör

Om Jessica:  Jessica jobbar sedan Maj 2017 på Salong Harmoni Lycksele. Hon har tidigare ägt och arbetat på Lycksele Hårstudio.

– Mer information om Jessica kommer inom kort.

Boka tid hos Jessica >>