Salongen

Det här är Salong Harmoni

 

” Salong Harmoni står för sitt namn. Det ska vara lugnt och fridfullt utan stress när du kommer till oss. Inga konstigheter. Därför dubbeljobbar vi aldrig, utan avsätter alltid ordentligt med tid vid varje behandling så att du som kund är vårt främsta fokus ”.

 

Salong Harmoni öppnade i december 2011 av Sandra Holmgren som är VD på Salong Harmoni. Sedan starten har salongen bland annat samarbetat med både nagelteknolog och haft nöjet att ta emot flera frisörelever. Idag är vi två kreativa och drivna frisörer som båda brinner för att du alltid ska känna dig som ditt vackraste jag när du lämnar salongen. Vår vision är du som kund ska känna dig lyckligare efter ditt besök hos oss! Läs mer om våra frisörer här.

Salongen ute bild

Vi älskar ditt hår

Vi är bra på det vi gör. Men vi brinner för att utvecklas! Därför går vi så ofta vi kan på spännande kurser och utbildningar. På så sätt kan vi hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna, så att du som kund kan förvänta dig det bästa. Vi har också stor kunskap kring våra märken och vi uppdaterar oss alltid när vi får nya produkter eller sortiment. Vi arbetar med märken som bland annat American Crew och Fudge. Vårt främsta huvudmärke är Davines som har massor av fantastiska produkter för vård och styling.

Har du funderingar kring våra hårprodukter, eller söker du en speciell produkt? Kom gärna in till oss på Storgatan 43 så hjälper vi dig gärna!


Psst… Vi tar ibland in frisörelever som praktiserar hos oss, som dessutom utför behandlingar till reducerat pris. Hör gärna med oss om vi har elever hos oss just nu!

Boka tid

 

Miljön är viktig för oss

Salong Harmoni värnar om miljön, därför försöker vi tänka miljövänligt och slopar därför produkter med sämre innehåll i den mån vi kan. Våra produkter är därför av högsta kvalitét och samtidigt bra för miljön! När vi färgar ditt hår använder vi ammoniakfri hårfärg från L’Oréal professionnel inoa, som är extra skonsam och doftfri. Inoa har många vackra nyanser så att även du ska kunna hitta din drömfärg.

Vårt huvudmärke Davines har produkter som är både fria från paraben och sulfater. De arbetar också för hållbar skönhet vilket vi tycker om. Hjälp oss tänka på miljön du också för en hållbar framtid. Läs mer om Davines hållbarhetsarbete här >>

Davines - Beauty will save the world